Familjeträff med teckenspråkiga familjer 12.5.2024

Nu finns det en möjlighet att träffa teckenspråkiga familjer i Helsingfors! Det här är ett i raden av olika samordnade evenemang tillsammans med Finlandssvenska teckenspråkiga r.f. och Viittovat perheet. För ett år sedan var fem DHBS-familjer med på en träff i Mosabacka. Kring julen ordnades en annan träff. Och nu är FST i farten igen.

Tidpunkten passar bäst för de som är pigga på morsdag.
😅
Målgruppen är i första hand de långväga familjer som besöker Dövas Kulturdagar, som ordnas en gång i året. Och den här gången i Helsingfors.

Hej familjer,
Varmt välkomna på familjeträff söndag 12.5.2024 i lekparken vid Ode. Vi ska organisera en förmiddag full av glädje och gemenskap för oss alla. Det kommer att finnas roliga lekar för alla åldrar. Vi bjuder på ett litet mellanmål till barn och föräldrar som har anmält sig i förväg. Evenemangets språk är finlandssvenskt och finskt teckenspråk. Vi har också beställt teckenspråkstolkar (till svenska och finska) till familjeträffen.
Datum: 12.5.2024
Tid: 10.00-12.00
Plats: Lekparken vid Ode, Centrumbiblioteket i Helsingfors, 00610 Helsingfors
Evenemanget är gratis. Ett litet mellanmål bjuds till de som har anmält sig i förväg
OBS! Väderreservation: om det blir storm eller ösregn, så avbokar vi. Det meddelas i så fall skilt via epost till de familjer som anmält sig.
Anmäl er till [email protected] senast torsdag 9.5 (EDIT: lördag 11.5 kl 21.00). Meddela hur många ni är, vuxna och barn, barnens ålder, samt eventuella matallergier.
Vi ses på söndag 12.5!
Arrangemanget ordnas av tre föreningar: Finlandssvenska teckenspråkiga rf, DHBS rf och Viittovat perheet ry